Undervisere

Undervisningen foretages af Anette Meldgaard og Helle Yde, som begge har stor erfaring med yogaundervisning og uddannelse.

Anette Meldgaard

Mit ønske er at inspirere dig til at finde hjem

Anette Meldgaard er yogalærer og har siden 2008 undervist i yoga, meditation og afspænding. Hun er kendt for sit dybe nærvær og præcise instruktioner i undervisningen.

Anette har flere yogauddannelser bag sig og har siden 2009 uddannet yogalærere. Hendes yogaform udtrykker sig i balance, intuition og flows. Igennem de sidste 10 år, har hun studeret og praktiseret yoga, meditation og mindfulness samt drevet retreat på Samsø, hvor hun til daglig bor.

Helle Yde

Det giver mening for mig at tage en pause, bevidst at “tjekke ud” og for en stund vende blikket ind. Derefter er der så meget at give ud

Helle Yde er yogalærer og har undervist i yoga siden 2011. Hun udfordrer, leger, stilner og møder kroppe som de er.

Helle har flere års erfaring som yogalærer, med ugentlige hold, privat undervisning og har uddannet yogalærere siden 2013. Med nysgerrighed og kreativitet kommer der hele tiden nye små stier, som undersøges med hendes elever, der lige som Helle glædes over bevægelsen, dybden og stilheden i YOGA.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld din vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med de seneste nyheder.

Vi spamer dig ikke og opbavarer dine informationer sikkert. Læs evt. vores Privatlivspolitik her.