Uddannede yogalærere

Efter vi i 1 år har studeret sammen, undret os, læst bøger, dyrket yoga, undervist hinanden og ikke mindst fået et særligt fællesskab er eleverne klar til at komme ud og undervise.

Herunder finder du alle eleverne der har gennemført A Yoga Story Yogalæreruddannelsen.

Årgang 19/20

Rikke Schultz Nordentoft

Rikke Schultz Nordentoft

Elev 19/20

Jeg brænder for at give glæden ved yoga videre. Yoga er mere end kropstræning. Det går så meget dybere. Yoga kan hjælpe dig til at finde ind i hjertet af din essens og til at være opmærksom på dine indre landskaber.

Det er mit fokus som underviser at hjælpe dig til denne rejse.

Jeg holder til i Aarhus-området, hvor jeg har hold og weekend-workshops i den gamle smukke Fjordsgade Skole på Frederiksbjerg.

Jeg underviser bådei Blid Yoga og i Hatha Flow. I mine klasser er der god plads til at være, lytte indad og til selvforkælelse. Der er fokus på både styrke, stabilitet og smidighed.

Dorte Bograd

Dorte Bograd

Elev 19/20

Hos mig kommer du til at opleve klassisk yoga med flow indlagt og en mindfull tilgang. Jeg lægger vægt på at lave programmer, som har glidende overgange og føles harmoniske. Der afsluttes med en afspænding, hvor du kan nyde effekten af yogaen og give helt slip.

Det betyder ikke, at yogaen ikke kan være udfordrende. Min guidning er en invitation, lyt til din krop og respekter dine grænser. Yoga skal ikke være smertefuldt - du vil hurtigt opleve, at grænserne flytter sig, du bliver stærkere, smidigere og gladere.

Yogaen får dig ud af hovedet og ned i kroppen, - når krop, sind og opmærksomhed er samlet, så har vi det bedre.

Mit ønske er, at du skal gå fra timen med en god fornemmelse i kroppen og et roligt indre smil af velvære.

Ann Homer

Ann Homer

Elev 19/20

Uddannelsen har ført til en meget personlig rejse for mig, samt en rejse frem til en anden platform rent professionelt. Jeg føler at denne uddannelse har givet mig en helt fantastisk ballast både i teorien og praksis.

Jeg er især interesseret i den effekt yogaen har på nervesystemet, især det beroligende nervesystem, og derfor henvender mig til dig som har brug for ro og balance både i krop og sind, og som stadig gerne vil have lidt styrke og smidighed ind via yogaen.

Jeg underviser på nuværende tidspunkt i Dwell Space i Kolding.

Charlotte Oschätzchen

Charlotte Oschätzchen

Elev 19/20

Jeg har primært brugt yogauddannelsen som en personlighedsudvikling, hvor jeg har lært mange sider af mig selv.

Specielt yogaen men også filosofien, er noget der dagligt indgår i min hverdag.

Jeg underviser ikke på nuværende tidspunkt, da jeg stadig gerne vil udforske og fordybe mig i yogaens mange sider.

Sandra Breitenbach

Sandra Breitenbach

Elev 19/20

Yoga er for mig den bedste måde at sænke farten og at få ro i sindet på, og det er mit ønske at give dig den samme oplevelse.

Når du kommer til yoga hos mig, kan du derfor forvente en rolig og meditativ form for yoga, hvor du bliver guidet dybt ind i dig selv. Jeg skaber trygge rammer til dig for at møde din krop og dit sind med hensyn, nysgerrighed og accept. Afslappet – legende – uhøjtideligt.

Jeg har arbejdet som yogalærer i Aarhus og omegn siden 2015 og underviser i Hatha Yoga, Blid Hatha Yoga og Restorativ Yoga.

For tiden har jeg flere aftenskolehold med senioryoga og tilbyder ved siden af yoga for alle i egen regi.

Du kan læse om mine kurser på min Facebookside Flowside, og du kan booke mig til privat undervisning.

Kathrine Levald

Kathrine Levald

Elev 19/20

Jeg ønsker at invitere dig til yoga, som har holdt dig tilbage fra yogaen, måske pga. din krop.

Mine hold hedder SmukYoga, fordi vores kroppe er smukke. uanset smidighed, styrke, fleksibiliet eller størrelse. Når du kommer til SmukYoga hos mig, så møder du ind i et rum, skabt af kærlighed til yoga. Med en respekt for det enkelte menneske og kroppen. Jeg vil tale til kroppen med en kropskærlig tilgang og et ønske om at skabe en ro, nærvær og accept af der hvor du er lige nu.

Jeg har ugentlige hold i Rødovre, men afholder også kropskærlige yoga workshops.

Nanna Sero

Nanna Sero

Elev 19/20
Rikke Maria Jensen

Rikke Maria Jensen

Elev 19/20
Line Bie Ladefoged

Line Bie Ladefoged

Elev 19/20