Uddannede yogalærere

Efter vi i 1 år har studeret sammen, undret os, læst bøger, dyrket yoga, undervist hinanden og ikke mindst fået et særligt fællesskab er eleverne klar til at komme ud og undervise.

Herunder finder du alle eleverne der har gennemført A Yoga Story Yogalæreruddannelsen.

Årgang 2022

Elev 2022

Elev 2022

Elev 2022

Elev 2022

Yoga er for mig blevet et symbol på bevægelse. En bevægelse af krop og sind som hele tiden minder mig om ikke at stivne i en bestemt form.

Jeg kan lide den fysiske udfordring at mærke hvordan kroppen bliver stærkere og mere smidig, alt imens åndedrættet fokuseres og forfines. Samtidig skærper yoga min bevidsthed, så også sindet bliver mere fleksibelt i forhold til det jeg møder i livet.

Med yoga oplever jeg, hvordan man kan stå stærkt, samtidig med at hjertet holdes åbent, hvilket er en meget nærværende og livgivende måde at være i verden på.
I undervisningen er det vigtigt for mig, at alle kan være med uanset kendskab eller niveau. Jeg bestræber mig på at skabe et rum, hvor bevægelse er i centrum og hvor hver enkelt deltager øver sig i at finde ro i sig selv, for at kunne tage del i livet og i fællesskabet – store som små. Kort sagt ønsker jeg at formidle glæden ved bevægelse af krop og sind.

Lige nu underviser jeg i Hatha yoga ved Prana Studio i Kolding og jeg bruger elementer fra yogaens magiske univers, når jeg fx underviser på valgfaget Sygepleje som sanselig praksis ved Sygeplejerskeuddannelsen i Odense.

Jeg ønsker, at yoga kan blive en stadig større del af mit liv – privat som professionelt.

Elev 2022

Jeg har dyrket yoga i +20 år, men først på et Samsø retreat i sommeren 2021 efter at have lavet yoga to gange dagligt i 5 dage fik jeg øjnene op for, hvad yogaen egentlig kan. Udover at de smerter i knæet, jeg havde kæmpet med i et halvt år var væk, havde retreatet åbnet op for at jeg kunne mærke mig selv, hvilket førte til beslutninger om store og positive ændringer i mit liv, herunder uddannelsen til yogalærer.

Jeg er især optaget af, hvordan yoga kan bruges som kærlig medicin både fysisk og psykisk.
Som kranio-sakralterapeut og healer har mit speciale været behandling af stress, angst og depression, og dette fokus har jeg taget med videre i yogaen. I min undervisning prioriteres, at der udover de forskellige asanas også bliver tid til fokus på åndedræt og god tid til afsluttende afspænding, som ofte vil være en restorativ stilling.
Jeg har selv stor glæde af at meditere dagligt, så fra tid til anden får mine elever lov at lande på måtten med en meditation. Som modvægt kan jeg godt lide at udfordre mig selv og mine elever indimellem.

Jeg bor i Nordsjælland og underviser i AYA House, som er et holistisk sundhedshus tæt på Fredensborg og har efteruddannet mig i restorative yoga.

Elev 2022

Årgang 2021

Elev 2021

Yoga var en del af mit liv, før jeg vidste, at der var noget, der hed yoga. Jeg husker mig selv ligge på gulvet og lave skulderstand, plov og hovedstand, mens resten af familien så fjernsyn.
Yoga er for mig lidt som at komme hjem, og det giver mening, for det er præcis dét, yogaen kan: bringe os ud af hovedet, ned i kroppen og i tættere kontakt med os selv.

Uanset alder vil yoga styrke muskler, smidighed og energi-flow, løsne op for spændinger og bringe øget glæde og overskud. Det ønsker jeg at give videre til andre, og derfor er jeg blevet yogalærer.

Jeg brænder særligt for at arbejde med mennesker, der er udfordret af stress eller angst. Til denne gruppe vil undervisningen være blid, langsom, og beroligende. Der ud over tilbyder jeg hensyntagende yoga for seniorer og begyndere samt traditionel Hatha yoga.

Med tiden forventer jeg at tilbyde undervisning i flow, samt mere fordybende yogaklasser, der afsluttes med meditation.

Elev 2021

Hej – mit navn er Irene. Jeg bor og driver min virksomhed på Samsø. Her nyder jeg en hverdag tæt på skov og strand – et nærvær med naturen, som jeg også ønsker at dele med mine kunder, når de kommer til øen og deltager på mine retreats eller workshops.

Kernen i min virksomhed er livsforandringer. Via terapi, coaching og yoga sætter jeg fokus på det hele menneske, og herfra ønsker jeg at hjælpe kvinder 40+ til at skabe det liv, de drømmer om. Et liv med mere selvomsorg, nærvær og sundhed – fri af gamle mønstre og overbevisninger.

Og hertil var uddannelsen hos A Yoga Story et stærkt supplement til min værktøjskasse og det at hjælpe mine kunder til at skabe forandringer i deres liv. Ikke mindst, da jeg også er meget optaget af nervesystemet og dets betydning for, hvordan vi har det – og for vores vej til heling. Yogaen hjælper os til at stilne sindet, giver en større kropsbevidsthed og regulerer vores nervesystem.

Jeg glæder mig til at dele yogaen og alle dens livsforvandlende egenskaber på mine ugentlige yogahold på Samsø, retreats i ind- og udland og på mine workshops.

Elev 2021

Hej, jeg hedder Jette Riise og bor i Aarhus med min mand og vores 3 drenge. Min passion er at kombinere perspektiver fra yoga med mit daglige virke som teaterlærer på Aarhus Teater.

Gennem brug af afspænding, visualiseringsøvelser underviser jeg i, hvordan indlevelsen i forskellige karakterer styrkes i krop og sind.
Hvordan en øget grounding og tilstedeværelse skærper fokus og balance både på scenen og i det virkelige liv.

Jeg har selv praktiseret Astanga og Bikram yoga siden 2009 og har i den forbindelse vores nysgerrig på yogafilosofien.
Uddannelsen hos ‘A yoga story’ har øget min selvindsigt og hjulpet mig til at finde ro til at stå i livet, når vinden blæser.

Elev 2021

Elev 2021

Yoga er min store passion, og uddannelsen hos A Yoga Story har været en fantastisk rejse.

Jeg ved endnu ikke, hvor rejsen kommer til at føre mig hen, men jeg er meget taknemmelig for den start på rejsen, Anette og Helle har givet mig!

Elev 2021

”Der er yoga i alt”

Yogauddannelsen har været med til at give mig en bredere selvindsigt, når livet og hverdagen rammer med alt hvad vi har med os, er yogaen noget jeg altid vender tilbage til.

Jeg glæder mig til at viderebringe min glæde for yogaen – den fysiske del, den meditative del samt den filosofiske del.

Udover min egen daglige praksis underviser jeg de unge mennesker jeg arbejder med til daglig. Når vejret bliver lunere, vil jeg undervise på stranden i sommerhalvåret.

Det er en stor glæde for mig som yogalærer at mærke hvordan andre mennesker tager de elementer af yogaen med sig, som de har brug for netop nu – i dette nu. Det er et dejligt nu

Elev 2021

Elev 2021

Elev 2021

Årgang 2020

Elev 2020

En drøm er blevet opfyldt for mig gennem yogauddannelsen, som mest har været ønsket om personlig udvikling. Jeg har fået mange drømme. Nogle af disse drømme vil jeg gerne videregive og formidle via den lærdom og viden, jeg har fået. Jeg vil hovedsageligt lade den brænde igennem overfor ældre med åndedrætsøvelser og afspænding, men også med mange asanas for at give sindet ro og holde kroppen vedlige, men samtidig få den til at juble.

Når livets store vanskeligheder møder mig, det være sig såvel psykiske som fysiske, vil jeg kunne læne mig op ad yogafilosofiens dybde, sutras’ne fulde af indsigt og åndedrætsøvelserne. Sammen med de mange fine asanas, afspændingsøvelser og meditation vil det lade mig finde roen og vejen igen på kærlig og sprudlende vis.
Dette vil jeg gerne give videre på hengiven måde, så andre kan få glæde af det.

Elev 2020

Jeg har altid haft en stor interesse for og nysgerrighed på krop, sind og ånd. Efter i mange år at have dyrket adskillige former for motion og bevægelse var jeg til min første yogatime i 2008. Jeg tabte med det samme mit hjerte til yogaen, og jeg følte mig svævende efter hver yogatime. Jeg mærkede hurtigt, hvordan yogaen gav mig en følelse af at komme hjem. Det har i dag udviklet sig til en tillidsfuld interageren med kroppen, hvor jeg dagligt øver mig i at mærke efter, hvad jeg – og min krop – har brug for. Og så har yogaen givet mig et pejlemærke for balance i mit liv.

2020 blev året, hvor jeg gav mig selv den gave at uddanne mig hos A Yoga Story. Hvad det skal føre med sig, og hvordan jeg ønsker at bruge det, er stadig kun små frø som spirer lige så stille. Med en baggrund som sygeplejerske arbejder jeg dagligt ud fra en holistisk tankegang; krop og sind er uadskillelige. Og det er her, jeg i høj grad oplever at kunne hjælpe andre gennem yoga. Men indtil da glædes jeg over, hvordan min egen praksis bliver ved med at folde sig ud – både på yogamåtten og i livet generelt.

Elev 2020

Jeg har arbejdet i modebranchen, med stort passion for bæredygtighed i mange år. Nu er min passion flyttet fra modens-, til yogaens verden. Bæredygtighed forandret til “væredygtighed”. Jeg tror på, at det er nødvendigt at være selvkærlig, at lytte til sin mavefornemmelse, for at udvikle energi og glæde, at finde tid og ro selv, så der er et overskud at give videre af. Yogaen hjælper mig. Gør mig glad. Måske kan jeg sende min glæde videre til dig?

Mit kreative gen skinner igennem mine yogatimer. Derfor kan timerne være mange forskellige varianter af Hatha yoga. Nogle vil være stille, med fokus på åndedræt og ro, andre mere styrkeprægede og vil invitere dig til eksperimenterende omvendte stillinger og dejlige flows. Jeg vil gerne give dig mulighed for at mærke DIN mavefornemmelse og krop, så du går fra timen med smil på læberne og selvkærlighed i kroppen.

Du kan møde mig i Fit&Sund, Skanderborg og Ry, hvor jeg underviser i Hatha Yoga.

Elev 2020

Endnu en ny platform – YOGALÆRE – efter 20 års erfaring, som psykoterapeut og massør.

Min store interesse er det gode liv og din trivsel og det hele med udgangspunkt i en holistisk tankegang.

Så det er aldrig for sent at give dit liv en ekstra gave og kikke indad, lytte til din krop, uanset vores forskelligheder.

Ved at arbejde med din smidighed, fleksibilitet og styrke, så forener du din krop, sind og sjæl, som er uadskillelige.

Gennem enkle og fine øvelser, vil kroppen svare tilbage med mere rumlighed og kærlighed.

Livet bliver sjovere og lettere.

Så har du lyst, til at samle en lille flok venner, veninder, arbejdskolleger o.lign, så kontakt mig.

Elev 2020

Min undervisning er en invitation til at udfordre muskler og smidighed, mens du samtidig afpasser din praksis og er omsorgsfuld for din krop.
Du vil blive guidet igennem øvelser i en meditativ stemning, hvor du lægger hverdagens krav og forventninger bag dig i et præstationsfrit rum. Det er min intention, at du med yogaen oplever en følelse af styrke og lethed i både krop og sind, og kan gå fra timen med en dejlig fornemmelse af at have gjort noget godt for dig selv.

Min egen praksis og fascination af yogaen startede for omkring femten år siden, og jeg elsker den behagelige følelse af fysisk smidighed, ro og mentalt nærvær som den giver mig.

Yogauddannelsen har givet mig en bredere selvindsigt og en mere nuanceret måde at se livet og omverdenen på. Den er blevet mit redskab til at mærke bagom hverdagens dramaer og trummerum, en måde at leve på, som jeg kan have med, hvor end jeg er.

Elev 2020

Min yogarejse har været på det personlige plan og jeg ved ikke hvor den fører mig hen, men jeg har nydt hvert minut.

Den fysiske del har givet mig styrke og smidighed, den meditative del har givet mig ro og den filosofiske del har give mig indsigt og næring.

Jeg er fyldt at glæde og taknemmelighed.

Elev 2020

Jeg er fascineret af ro og meget optaget af, hvordan yogaen kan bidrage til en lille pause fra hverdags gøremål og tanker. Personligt holder jeg meget af den blide og poetiske side, hvilket også afspejles i min undervisning.

Jeg har mit lille univers og nyopstartede virksomhed Vindstille, hvor jeg ønsker at viderebringe ro, mildhed og rummelighed. Jeg går meget op i, at der er plads til den enkelte og har stor respekt for forskellighed på alle planer.

Elev 2020

For mig er yogaen som en kær ven jeg trygt kan tage i hånden og læne mig op ad når jeg har brug for at connecte til mig selv. Til min krop, vejrtrækningen og et roligt sind.

Jeg brænder for at viderebringe min glæde for yogaen gennem en kærlig og nærværende undervisning. En undervisning der er dynamisk og styrkende, og samtidig også rolig og groundende.

Jeg værdsætter at kunne tilbyde trygge og indbydende rammer, der indbyder til selvforkælelse. For det fortjener vi alle.
Jeg underviser på Fyn og drømmer om at lave retreats, hvor naturen indgår som et vigtigt element.

Du kan finde mere information på min Instagramprofil: Yogagreen.dk

Årgang 2019

Elev 19/20

Jeg brænder for at give glæden ved yoga videre. Yoga er mere end kropstræning. Det går så meget dybere. Yoga kan hjælpe dig til at finde ind i hjertet af din essens og til at være opmærksom på dine indre landskaber.

Det er mit fokus som underviser at hjælpe dig til denne rejse.

Jeg holder til i Aarhus-området, hvor jeg har hold og weekend-workshops i den gamle smukke Fjordsgade Skole på Frederiksbjerg.

Jeg underviser både i Blid Yoga og i Hatha Flow. I mine klasser er der god plads til at være, lytte indad og til selvforkælelse. Der er fokus på både styrke, stabilitet og smidighed.

Elev 19/20

Hos mig kommer du til at opleve klassisk yoga med flow indlagt og en mindfull tilgang. Jeg lægger vægt på at lave programmer, som har glidende overgange og føles harmoniske. Der afsluttes med en afspænding, hvor du kan nyde effekten af yogaen og give helt slip.

Det betyder ikke, at yogaen ikke kan være udfordrende. Min guidning er en invitation, lyt til din krop og respekter dine grænser. Yoga skal ikke være smertefuldt – du vil hurtigt opleve, at grænserne flytter sig, du bliver stærkere, smidigere og gladere.

Yogaen får dig ud af hovedet og ned i kroppen, – når krop, sind og opmærksomhed er samlet, så har vi det bedre.

Mit ønske er, at du skal gå fra timen med en god fornemmelse i kroppen og et roligt indre smil af velvære.

Elev 19/20

Uddannelsen har ført til en meget personlig rejse for mig, samt en rejse frem til en anden platform rent professionelt. Jeg føler at denne uddannelse har givet mig en helt fantastisk ballast både i teorien og praksis.

Jeg er især interesseret i den effekt yogaen har på nervesystemet, især det beroligende nervesystem, og derfor henvender mig til dig som har brug for ro og balance både i krop og sind, og som stadig gerne vil have lidt styrke og smidighed ind via yogaen.

Jeg underviser på nuværende tidspunkt i Dwell Space i Kolding.

Elev 19/20

Jeg har primært brugt yogauddannelsen som en personlighedsudvikling, hvor jeg har lært mange sider af mig selv.

Specielt yogaen men også filosofien, er noget der dagligt indgår i min hverdag.

Jeg underviser ikke på nuværende tidspunkt, da jeg stadig gerne vil udforske og fordybe mig i yogaens mange sider.

Elev 19/20

Yoga er for mig den bedste måde at sænke farten og at få ro i sindet på, og det er mit ønske at give dig den samme oplevelse.

Når du kommer til yoga hos mig, kan du derfor forvente en rolig og meditativ form for yoga, hvor du bliver guidet dybt ind i dig selv. Jeg skaber trygge rammer til dig for at møde din krop og dit sind med hensyn, nysgerrighed og accept. Afslappet – legende – uhøjtideligt.

Jeg har arbejdet som yogalærer i Aarhus og omegn siden 2015 og underviser i Hatha Yoga, Blid Hatha Yoga og Restorativ Yoga.

For tiden har jeg flere aftenskolehold med senioryoga og tilbyder ved siden af yoga for alle i egen regi.

Du kan læse om mine kurser på min Facebookside Flowside, og du kan booke mig til privat undervisning.

Elev 19/20

Jeg ønsker at invitere dig til yoga, som har holdt dig tilbage fra yogaen, måske pga. din krop.

Mine hold hedder SmukYoga, fordi vores kroppe er smukke. uanset smidighed, styrke, fleksibiliet eller størrelse. Når du kommer til SmukYoga hos mig, så møder du ind i et rum, skabt af kærlighed til yoga. Med en respekt for det enkelte menneske og kroppen. Jeg vil tale til kroppen med en kropskærlig tilgang og et ønske om at skabe en ro, nærvær og accept af der hvor du er lige nu.

Jeg har ugentlige hold i Rødovre, men afholder også kropskærlige yoga workshops.

Elev 19/20

Jeg underviser med det klare mål at give min egen glæde ved yoga videre til mine elever. At de mærker den forskel, yogaen kan gøre for deres sind og krop i dagligdagen.

Jeg underviser med mindfullness og lange dybe stræk for øje. I mine klasser er der plads til alle, og langt de fleste øvelser, jeg har i mine programmer, er opdelt i niveauer, så der både er noget for nye og garvede elever. I programmerne er der også fokus på vejrtrækningen, dels som redskab til afstresning, dels som redskab til at få det maksimale ud af de forskellige øvelser.

Jeg håber, mine elever går fra mine timer afstressede og afspændte.

Du kan finde mig i yogasalen i Shape i Børkop

Elev 19/20

RO og nærvær er nøgleord hos mig.
Jeg brænder for at skabe et trygt og kærligt rum og invitere til blid og genopbyggende yoga, hvor nervesystemet påvirkes til RO og balance og får mulighed for at restituere.

Yoga hos mig er DIN tid til selvforkælelse og en pause, hvor du inviteres til at bringe energien og opmærksomheden indad, og hvor bevægelse og åndedræt går hånd i hånd med respekt for den enkelte krop.

Jeg tilbyder yogaforløb og workshops i og omkring Roskilde og omegn.

Elev 19/20

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld din vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med de seneste nyheder.

Vi spamer dig ikke og opbavarer dine informationer sikkert. Læs evt. vores Privatlivspolitik her.