Retreat yoga på Samsø

– Sæt din skæbne i bevægelse

I hverdagens hektiske atmosfære kan det være vanskeligt at finde tid til at dyrke yogapraksissen i både sind og krop. Som en del af vores yogauddannelse afholder vi 6 yogaretreats på Samsø, hvor du har mulighed for at lukke af, fordybe dig og sætte krop, sind og sjæl i bevægelse.

At tage på retreat yoga er som at give dig selv en tiltrængt pause fra hverdagens støj og forstyrrelser, der kan skjule din indre kerne af fred. Det er en mulighed for at træde ind i dit eget indre univers, lytte til dit hjertes stemme, sænke pulsen og finde vej til en mere fredfyldt og helbredende grundrytme.

Når vi afholder uddannelsesretreats hos A Yoga Story, skaber vi et unikt læringsrum, hvor du ikke behøver bekymre dig om de daglige udfordringer. Rejsen til vores retreatsted med færge markerer begyndelsen på en fordybelsesrejse, der giver dig mulighed for at fordøje den spændende viden, vi deler. Vores yogaretreats kombinerer fordybelse med faglig dygtighed. Der er daglig yoga, der giver dig mulighed for at forankre læringen dybt inde i dig, og ud over det udforsker vi filosofien og andre faglige emner i flere sessioner. Du vil opleve, at yogaens praksis intensiveres; at det hele synker lidt dybere ned og efterlader et større aftryk, som ikke blot sætter dig i bevægelse – men ligeledes giver dig redskaberne til at videreføre din viden både i rollen som yogalærer og i livet generelt.

Programmet – med plads til dig og fordybelse

Vores retreat yoga på Samsø er tilrettelagt efter årets gang. Det betyder, at yogauddannelsen følger sæsonerne – og vores temaer på hvert retreat afspejler dette. Rammerne for hvert yogaretreat er det samme hver gang: Du vil blive modtaget med samme skabelon, på det samme tidspunkt og formen vil variere minimalt. Dette har vi valgt for at skabe et trygt og lærerigt miljø. For hver gang vil du opleve at kunne gå dybere ned i yogaens univers. Vi giver dig redskaberne, men det er dit hjerte, din indre energi, der afgør vejen for din yogapraksis.

Vores yogaretreats forløber fra torsdag til lørdag. Ved ankomst vil du blive taget godt imod. Her er der plads til at lande i de nye omgivelser, inden vi påbegynder yogaundervisningen. Fredag er vores fulde dag. Dagen er skræddersyet, således at eleverne udforsker hver gren af yogaens vidtfavnende filosofi univers. Dette indebærer både den fysiske dimension af yoga, den dybere del af yogaen, intern undervisning af andre elever såvel som udforskning af et bestemt tema – herunder principperne om balance, omvendte stillinger, bagoverbøjninger osv. Formålet er at mestre yogasproget, lære at lave nogle fuldendte yogaprogrammer og at kunne formidle det til andre igennem kroppen og sproget.

Du vil opleve, at hver fysisk øvelse rodfæster sig i sindet. Yogaen åbner både op for et fysisk og et mentalt plan. Det er vores fornemmeste opgave at lede dig på rette vej i denne udforskning. For at forstå grundprincipperne vil vi sammen studere Patanjali’s yogasutras og de gamle tekster. I løbet af vores yogaretreats vil du have mulighed for at forbinde denne gamle visdom med din nutid og forstå, hvordan den stadig er relevant i vores moderne liv. Der vil være stillestunder, hvor den indsamlede viden får lov at sætte sig. I vores omgivelser på Samsø er der ro og plads til dig – hvert skridt på vejen.

Dyk ned i yogaens essens – fra hjertet og ud

På vores retreat yoga har vi fokus på at undervise yoga i sin essens, så du kan stille sindet og komme hjem. Vi lærer dig ingen ny form, men lader dig i stedet finde din yogapraksis indefra. Vores undervisning tager udgangspunkt i hatha yoga, som fokuserer på fysisk praksis, kropsbevidsthed og energiudligning. Herigennem giver vi dig rammerne for yogapraksissen – og så kan man forme det efter sig selv, således det resonerer med ens indre. Vi underviser yoga, som det er i sin grundform. Her kommer de fysiske øvelser på gradvist. For os er dybden det første skridt mod at forstå hvad yoga egentligt er. Vores yogauddannelse hjælper således med at skabe forbindelse mellem krop, sind og sjæl på en alsidig måde. Vi giver dig skabelonen, så du har kompetencer til at lave nogle gode og varierede yogaprogrammer efter egen opbygning. Du kan læse meget mere om de forskellige yogaformer her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld din vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med de seneste nyheder.

Vi spamer dig ikke og opbavarer dine informationer sikkert. Læs evt. vores Privatlivspolitik her.